0

Ang motorutvalget, ifølge tollvesenet og vår lokale opel-forhandler ble dieselmotoren med 1,7 liter 82 hk aldri tatt inn til norge. det vet jeg fordi

spurt 2009-08-19 10:46:39 +0200

Hei! Ang motorutvalget, ifølge tollvesenet og vår lokale Opel-forhandler ble dieselmotoren med 1,7 liter 82 hk aldri tatt inn til Norge. Det vet jeg fordi jeg har en bil stående her hjemme. Importerte bilen fra Alicante (Spania) i 2004, ca. 40.000 i avgifter den gang. Har ikke akkurat gått som en klokke, men ingen av problemene beskrevet over har jeg sett noe til. Det som er problemet med vår bil er at lokket til dynamoen mangler, hvilket fører til at vann trenger inn i dynamoen, dermed lader bateriet for dårlig og bilen starter ikke. Rust er det nok å ta av, hjulbuene bak som du nevner, bakluka (har sedan-versjonen, men det er nok av rust på den også), kanaler og nede på dørene. På underlig vis kom bilen gjennom EU-kontroll her for en måned siden, med en mangel, trengte ny lyspære bak... Poenget var, 1,7 turbodieselmotoren ble aldri tatt inn til Norge gjennom importør... Ha en fin dag!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-08-21 14:45:23 +0200

Hei Patrick. Takk for interessante opplysninger - vi lærer noe nytt hver dag!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger