TV 2 Play
Min konto
0

Skal kjøpe en peugeot 807 og har funnet en vi liker. selger opplyser at den er importert fra tyskland, og da lurer vi på en ting. hva er egentlig for

spurt 2009-06-03 16:03:53 +0200

Hei. Skal kjøpe en Peugeot 807 og har funnet en vi liker. Selger opplyser at den er importert fra Tyskland, og da lurer vi på en ting. Hva er egentlig forskjellen på biler solgt i norge og biler som er importert feks fra Tyskland og Frankrike? "Utenpå er de jo like :-)" Er det evt negativt vedr. videresalg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-04 14:36:32 +0200

Ingen fast "regel" på forskjellene her. Men mange bilmerker kjører forskjellige utstyrspakker i ulike land. Hos oss er det vanlig med varmeseter, lyktespylere og tilleggsvarmer for diesel. Det viktigste er uansett at biler solgt nye i f. eks Tyskland ikke har fem års reklamasjonsrett - det har alle "norske" biler. Dermed står du svakere hvis noe går galt. Dette skal selvfølgelig også påvirke bruktprisen - og du får nok også merke det den dagen du selv skal selge.

807 har høyt verditap - ikke kjøp den første og beste her! Les mer om bilen i bruktbil-basen vår.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar