0

Benny! jeg er på jakt etter brukt cabriolet og har tenkt å ta inn frautlandet. enten fra sverige eller fra tyskland. har herjet og regnet påmange bil

spurt 2011-05-23 13:24:31 +0100

Hallo Benny! Jeg er på jakt etter brukt cabriolet og har tenkt å ta inn fra utlandet. Enten fra Sverige eller fra Tyskland. Har herjet og regnet på mange biler allerede på blocket og mobile og er blitt helt bitt av bassillen. Det jeg ikke helt skjønner her er vekten på bilene. Skjønner ikke hvorfor de er så tunge, skulle to tro at cabrioleter veier mindre enn biler som har fast tak? Jeg mener da "ekte" cabrioleter slik jeg ser det, biler med stofftak. Vet ikke om du har vært borti dette før men interessant å høre hvis det finnes en god forklaring på det. Ligger forresten an til en Audi A4. Hva mener du om den bilen som cabriolet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-05-23 13:25:40 +0100

Hallo på deg!

Ja, man skulle jo tro at en bil uten tak er lettere enn en med. Men slik er det altså ikke.

På moderne biler sitter mye av bæringen (stivheten) i nettopp taket. Noe som også gjør det ganske tungt.

Saken er den at også cabrioleter også må (eller i alle fall bør) ha samme stivhet og bæreevne. Disse bilene er som regel vesentlig forsterket i gulv og kanaler i stedet for. Ofte også med en såkalt targa-bøyle (Eks. tidlige eksemplarer av VW Golf cab.)

Må nesten fortelle deg at jeg hadde en Triumph cab. fra 6-tallet for noe årsiden. Den var ikke spesielt stiv. Døråpningene forandret seg / flekset nesten med en 1 cm. Når jeg kjørte over fartsdumper. Det var nesten som å kjøre en motorisert Marsmellow – men det var en kul bil som jeg koste meg masse med, selv om den var litt myk.

For å dra en liten konklusjon på spørsmålet ditt, så er altså vekten flyttet i fra taket og ned i gulvet. I tillegg så veier jo også elektriske motorer og evt. hydraulikk, og kalesjestativ ganske mye også.

Jeg er enig med deg – stofftak er ekte cabriolet, og en fin og velholdt Audi A4 er slett ikke dumt!

Lykke til – og god sommer. Husk solhatt når du kjører med taket nede!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-05-25 20:46:22 +0100

Har selv vært heldig å eie en a4 cab, 03 modell. Anbefales på det varmeste, noe av det beste på cab markedet!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger