TV 2 Play
Min konto
0

Jeg vurderer å kjøpe brukt renault megane cc, men har ingen kjennskap til disse tyepe biler. hva har du å si om disse bilene som bruktkjøp?

spurt 2009-11-10 04:39:20 +0200

Hei Benny!Jeg vurderer å kjøpe brukt Renault Megane cc, men har ingen kjennskap til disse tyepe biler. Hva har du å si om disse bilene som bruktkjøp? er de driftssikre..evt dyre deler/reperasjoner?Det ligger endel nyere modeller ute til salgs på nettet i prisklassen ca. kr.160000-kr.190000, synes det var påfallende mange nye modeller som ikke hadde kjørt så "mye",tror du det er tilfeldig? Eller er det noen vesentlige "feil" som har blitt oppdaget på disse bilene kanskje?Kjeden Billia kjører en brukbar 24mnd/24000km garanti på noen av disse bilene som de selger, er man den "safe" siden ved et kjøp da?Mange spørsmål her, men trenger virkelig hjelp til å finne et godt og trygt kjøp..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-11-10 19:27:03 +0200

Hei du. Veldig mange av disse er tatt inn på bruktimport, og jeg håper virkelig at det med km. standen er tilfeldig - og tror nok også det.

Dette er en bil jeg anbfaler som brukt - helt klart. Finn en pen og velholdt bil med god service historikk.

Anbefaler kjøp hos Bilia, garantien er av Norges beste og selv om du nok må betale litt mer for en bil der, så får du mye trygghet tilbake.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar