0

Jeg har en ssangyong kyron og er vanvittig godt fornøyd med denne bilen. funker til alt. god til å dra vogn, billig i drift, stabil på vinterføre, osv

spurt 2010-02-17 12:26:18 +0100

Hei!Jeg har en SsangYong Kyron og er vanvittig godt fornøyd med denne bilen. Funker til alt. God til å dra vogn, billig i drift, stabil på vinterføre, osv. Jeg er så fornøyd at jeg nå vurderer en ny SsangYong. Denne gangen en Rodius 7-seter. Jeg finner ingen annen bil med et slikt utstyrsnivå og som har 7 seter til en slik hyggelig pris. I tillegg er jeg avhengig av en bil med høy tillatt totalvekt på henger. Det er viktig for meg med diesel, automatgir og 4hjulsdrift. I Rodiusen er det både plass til 7 personer og enda er det igjen bagasjeromsplass. Er alikevel litt usikker på Rodius. Bilen er tross alt kåret til verdens styggeste serieproduserte bil. Tidligere var jeg vel enig i denne kåringen, men nå har jeg vendt meg til denne karrosserifasongen. Finnes det sterke argument for ikke å kjøpe Rodius bortsett fra utseende?? Prisfallet i prosent på min Kyron vil jeg si for mitt vedkommende er på linje med en hver nybil som selges etter 3 års eie. Bør jeg være mer kritisk til prisfallet på en Rodius? Og tilslutt, Hvilket bilmerke/modell ville du kikket etter hvis du skulle kjøp en 7-seter med diesel, automatgir, og 4hjulsdrift? Bilen må ha tilhengervekt over 2200kg. Bilen må kunne transportere 7 personer og i tillegg ha bagjseromsplass. (Opplever at de flere 7-setere er slik at en må velge mellom persontransport eller bagasje på de siste 2 til 3 setene)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-11-28 20:34:23 +0100

Hei jeg har kjørt Rodius tre år og er meget fornøyd med denne. MVH Frank

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger