0

Lurte på om det er plass til et barne sete i den mitterste plassen i en ssangyong rodius, har ei datter på 20 mnd aom trenger plass. lurte så på om d

spurt 2010-12-13 13:31:47 +0200

Hei. Lurte på om det er plass til et barne sete i den mitterste plassen i en ssangyong Rodius, har ei datter på 20 mnd aom trenger plass. Lurte så på om dette er gode biler? feil,mangler generelt om denne bilen? vi er 2 voksne, et barn og 2 store hunder som skal titte på 2006 mod som har gått 100 000 km til 160 000 kr er det dyrt for en slik 3 seter varebil?

Mvh Tomas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-12-13 13:46:43 +0200

Heisann Thomas!

Her tror jeg hundene vil bli mer fornøyd enn dattera di, dessverre.

Jenta di begynner jo å bli stor, og barneseter er generelt sett ganske store, og midt setet i Rodius er ganske smalt – gjelder for øvrig alle biler med 3-seter foran.

Men det er bare en måte å finne ut av dette på. Ta med både jenta og setet hennes og prøv!

Jeg mener at den beste plassen å sitte for barn, sett ut i fra sikkerhet er på H. side i baksetet, så hvis dere skal ha denne som ”hovedbil” i familien så bør dere ta en ny runda akkurat på dette.

Når det gjelder prisen på denne så tror jeg at den er litt for høy i forhold til km. stand.

Nei - det er ikke bare enkelt å finne den optimale billøsningen…

Ønsker dere uansett lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger