0

Subaru har nettopp lansert en ny outback i norge (og ny legacy). 2010 modellen ser etter min mening riktig flott ut. har du rukket å danne deg noen me

spurt 2009-10-14 14:17:57 +0100

Hei Benny,Subaru har nettopp lansert en ny Outback i Norge (og ny Legacy). 2010 modellen ser etter min mening riktig flott ut. Har du rukket å danne deg noen mening om den ennå, og kan vi forvente en test av nye Outback i Broom?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-14 14:25:40 +0100

Hallo Bjørn! Ja - jeg kjørte nye Outback i går! Og vi lager TV-opptak (test) i morgen og fredag på den. Kommer også ganske kjapt en test her på Broom.no også!

Nydelig bil å kjøre - et hav av plass - fin motor - suveren drivlinje og drifssikker som få... Utseende likte jeg ikke helt, men flere kom bort og kommenterte at den var veldig fin - så da er det vel meg det er noe galt med...

Litt mye plastikk og litt lite rotete med knapper til stereo og navi trekker også litt ned. Jeg synes faktisk min egen 2006 som jeg hadde var bedre og mere elegant akkurat på dette.

Alt i alt en usnobbete og fin bil - men det er en grunn til at Audi Allroad koster 2 - 300 000 kr mer....

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger