0

Jeg har idag en opel astra 1,7 cdti 07.mod pga. vi venter barn nr. 3 så vurderer jeg en større bil. såg idag på en ny subaru legacy, syntes dette vi

spurt 2010-02-13 20:49:57 +0200

Hei Benny. Jeg har idag en Opel Astra 1,7 cdti 07.mod Pga. vi venter barn nr. 3 så vurderer jeg en større bil. Såg idag på en ny Subaru Legacy, syntes dette virket som en romslig bil og grei og kjøre. Er dette en god familige bil ? Har lyst på en bil jeg kan ha i 5-> år. Evnt. andre biler som kan være god familige-bil (er ikke tillhenger av SUV)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-17 15:09:34 +0200

Hei, siden du snart har tre barn, så ville jeg ambefalle nåværende Ford Mondeo, der får du plass til tre stk barneseter i bredden, noe nesten kun Ford sine familiebiler greier. I tillegg er kollisjonssikkerheten for barn blant de klart beste i disse bilene. Tenker på Mondeo og S-max. Har ingen av disse selv, men vet at du får en driftsikker bil med høy sikkerhet for dere og barna. Har et par bekjente som har Mondeo og S-max som er storfornøyde.

God Jul.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger