0

Hatt litt startproblemer med min 96 legacy i det siste. fikk viking hjelp den ene gangen, med batteristarter, og bilen startet. da byttet jeg batteri

spurt 2011-06-18 10:06:06 +0200

Hatt litt startproblemer med min 96 Legacy i det siste. FIkk viking hjelp den ene gangen, med batteristarter, og bilen startet. Da byttet jeg batteri og alt var tilsynelatende OK. Nå har det skjedd igjen - vrir om nøkkelen, alt elektrisk starter, men ikke en lyd fra startmotor, ikke noe hørbart startrele heller. Målte at dynamoen lader.

Dytta den enkelt i gang, og på neste nøkkelstart gikk det som en drøm.

Aksjon?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-18 11:02:58 +0200

Sjekk startrele, tipper at det er slitent og trenger mye strøm for å slå inn. Kan også være styrestrømmen til starteren (tynn kabel som går inn på eget kontaktpunkt på starteren). Sjekk også hovedstrømkabel til startmotor (tjukk kabel fra + på batteriet). Sjekk/rens kontaktene og stram mutterne, og sjekk for evt. brist eller at kappen er gnagd av et eller annet sted (overslag).

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger