0

.bilen min er en 2005 modell.nå har jeg måtte skifte bremseklosser for tredje gang,synes det er rart,verkstedet skylder på salt på veien,bilen kjøres

spurt 2011-10-17 11:05:27 +0200

hei .bilen min er en 2005 modell.nå har jeg måtte skifte bremseklosser for tredje gang,synes det er rart,verkstedet skylder på salt på veien,bilen kjøres for lite,jeg bruker bilen hver dag.har også en nissaen micra,2004,har ikke skiftet op den.den brukes også mye.takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-10-17 12:19:04 +0200

Hei du.

Subaru Legacy er veldig gode biler, de har vel egentlig bare en eneste svakhet og det er at de har en tendens til å bruke litt bremser.

Av og til kan det bli litt kast i skivene (skjelver på rattet ved bremsing) og at de ”spiser bremseklosser. Dette skyldes nok ikke salting av veiene, men at klossene rett og slett er litt myke og dermed slites ganske fort. Særlig gjelder dette på biler med automat – hvor man som kjent bremser litt mer enn på biler med manuelt gir.

Jeg kan imidlertid ikke forstå at de skal være noe problem å måtte skifte klosser i ny og ne. Dette er jo slitedeler som faktisk skal byttes med jevne mellomrom. Ikke er det dyrt heller – og det finnes nok mange bileiere som har 6 – 7 år gamle biler med langt større bekymringer enn nye bremseklosser hvert andre eller tredje år.

”Normal levetid” for bremseklosser er fra ca 30 – 60 000 km. Det varierer mye med kjøremønster og biltype, samt klossenens fysiske størrelse. Store klosser varer lengst.

Et alternativ kan jo være å prøve et sett med uoriginale bremseklosser neste gang og se om de holder lengre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger