0

Har en 2007 legasy med orginale xenon i nærlys. monterte et ombyggingskit til xenon for langlysene,men dette var ikke vellykket. ifm.testing så lyste

spurt 2012-01-22 22:38:40 +0200

Har en 2007 Legasy med orginale xenon i nærlys. Monterte et ombyggingskit til xenon for langlysene,men dette var ikke vellykket. ifm.testing så lyste både nær og fjernlys på høyre side med lysbryteren i possisjon nærlys mens venstre langlys nektet og tenne uansett hvilken possisjon lysbryteren sto i. testet begge ombyggingkittene ved og kople de direkte til batteriet og da fungerte de ok så det kan ikke være noe feil med komponentene. Kan dette ha noe med varslinger om defekte pærer og gjøre?? Bilen orginalt H3B i langlysene. Ombyggingskittet var beregnet på slike pærer så det var bare plug and play. (dvs. plug og ikke play siden resultatet vart som i teksten over :-( )

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-22 18:07:56 +0200

Siden jeg ikke har fått noe svar fra deg så legger jeg inn et svar selv. Etter mye feilsøking og måling så fant jeg ut at for det første så bruker denne modellen av Subaru minus/jord til og styre lysene av og på. Ikke pluss som var vanlig på eldre modeller. Det Xenon kitet som jeg først hadde kjøpt viste seg at jordet via chassiet til ballastene/strømforsyningene. Etter og ha kjøpt et nytt via Mekonomen som selger Xenon ombyggingskit fra Xenonkungen så virker alt ok. Det førte kitet kom fra et firma som heter Ultimo og kan med andre ord ikke brukes på en bil av min type/årsmodell. Etter og ha forklart problemet for Ultimo så tok de tilbake lysene og pengene kom umiddelbart inn på min konto så ikke noe galt og si om Ultimo som firma.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger