0

Kjøpte en ny rav4 2007 2.2d-4d og opplevde en rekke problemer. heldigvis ble de omsider dekket av nybil garantien, men det er irriterende å til stadig

spurt 2009-10-23 14:41:41 +0100

Kjøpte en ny RAV4 2007 2.2D-4D og opplevde en rekke problemer. Heldigvis ble de omsider dekket av nybil garantien, men det er irriterende å til stadighet sende en ny bil til reparasjon, garanti eller ei. Da bilen var ny hadde den en kraftig "dunkelyd" når en rettet opp etter en sving. Det medførte flere verksted besøk for bytting av henholdsvis fjærfester, akslingen fra rattet og frem og til sist servoen. Et annet problem var en utolig treig gear kasse som særlig når det var kaldt skrapet ved gir skifte, og en måtte ofte stoppe bilen for å få den i 1.gir. Etter mye syting til importør og forhandler ble denne omsider byttet. Oljeforbruket økte og måtte fylle 2-3 liter pr 10000km.(Bilen var kjørt ca 20000 km) Kupeen ble til tider fyllt med svilukt/brendt elektronikk uten å finne årsaken. Har også hørt andre Toyota kunder som når det kommer til stykket får "tvilen over seg" og egentlig ikke får det rosenrøde ryktet dette merket har klart å opparbeide seg til å stemme med virkeligheten. Har et intrykk av at de får uforholdsmessig "goodwill" i tester og media omtale basert på tidligere gode statistikker. Kort sakt jeg tror folk (tross alt)er mindre kritiske/overser feil og mangler på en Toyota en feks en Alfa Romeo.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-10-23 14:50:04 +0100

Heisann! Leit å høre at ikke er fornøyd, og jeg tror nok du har litt rett i dine antagelser når det gjelder "goodwill" hos Toyota. De har gjort en kjempe jobb, og lyktes i å skape seg er "Nr.1" image.

Når det er sagt så tror (vet) jeg at Toyota er gode biler. De ville aldri fått den standingen de har med et møkkaprodukt.

Håper at bilen din er frisk og rask nå, og at du også blir en fornøyd Toyota-eier!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger