0

Ar tenkt å kjøpe meg en ny "bil nummer to". den skal brukes som turbil på fjellet sommer og vinter (mao en del dårlgi føre og grusveier)hadde tenkt me

spurt 2009-12-01 20:56:25 +0100

Hei BennyHar tenkt å kjøpe meg en ny "bil nummer to". Den skal brukes som turbil på fjellet sommer og vinter (mao en del dårlgi føre og grusveier)Hadde tenkt meg en brukt Land Cruiser, gjerne med grønne skilter ca 2000 mod.De er forholdsvis dyre. Er det noen andre merker som klarer seg like bra opp i mot sikker drift og verditap??Har tenkt på både Tahoe, Cherokee og Pajero (selv om sistnevnte er omtrent like dyr)Hva gir meg mest bil for penga, hvis jeg for en gang skyld også tenker vedlikehold og verditap ifm kjøpet mitt...??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-01 21:02:37 +0100

Heisann. Landcruiser er ikke noe dårlig alternativ det. Det er en grunn til at de er dyre for å si det slik. Pajero stiller omtrent i samme klasse.

Finner du en fin Thao med bensinmotor (nyere enn 2000 mod.) så er også det veldig fine biler. Forbruk om vedlikeholdskostnader er nok litt høyere enn på de to andre, man absolutt en deilig bil det og!

Kjører du mye ville jeg valgt Landcruiser, skal den brukes lite, anbefaler jeg Tahoe! Lykke til med ny "hyttebil"!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger