0

Jeg har lyst på toyotas nye land cruiser 150 stasjonsvogn. all fornuft tilsier vel kanskje å kjøpe en pent brukt bil, men siden de er helt nye så er j

spurt 2009-12-28 11:20:57 +0200

Jeg har lyst på Toyotas nye Land Cruiser 150 stasjonsvogn. All fornuft tilsier vel kanskje å kjøpe en pent brukt bil, men siden de er helt nye så er jo ikke det så lett. Nye koster de ca. 850 000 kr og dersom vi venter et års tid vil det kanskje være noen på bruktmarkedet. Hva vil prisfallet være etter ca. ett år tror du?Imidlertid bytter vi ikke bil ofte og vil etter all sannsynlighet beholde denne bilen i minst 5 år. Dersom vi har denne bilen lenge, 5 år eller mer, hvor mye taper vi egentlig på å kjøpe en ny vs. pent brukt bil?Takk for svar!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-12-28 13:57:58 +0200

Heisann! Det er riktig at du nok vil spare en dsel penger på å kjøpe en slik bil brukt, om en stund. Etter et år er det nok en del forhandlere som selger sine demo-kjørte biler.

Disse er oftest fullspekket med utstyr, og koster derfor omtrent det samme som ny bil i standard utgave. I alle fall hvis du regne med omregisteringsavgiften som er på over 20 000 kroner på en slik bil.

Jeg anslår verditapet på en slik bil til ca 15 - 20 % første året.

Jo lengre du har bilen jo mindre "taper" du på å kjøpe helt ny. Tenk også litt i forhold til garanti osv. Kjøper du helt ny får du et år "ekstra" med garanti. Du har da også større frihet når det gjelder farge, utstyr osv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger