0

Bennyjeg må snart skifte ut leasingbilen min, og har tenkt til å gå for en litt stor 4x4 som jeg ikke har problemer med å komme frem på dårlige veier

spurt 2011-12-11 14:11:07 +0100

Hallo Benny Jeg må snart skifte ut leasingbilen min, og har tenkt til å gå for en litt stor 4X4 som jeg ikke har problemer med å komme frem på dårlige veier og når laber brøyting er tilfellet. Som de fleste av oss, så har jeg vel egentlig ikke behov for en stor 4X4, men liker å vite at jeg KAN komme frem stort sett over alt :)

Jeg har et budsjett på max 150 000 kr, og da sier deg seg selv at utvalget er litt lite. Har også lyst på en bil med automat, og da gjerne en høy/lav serie. Jeg har hørt og fått tips om at Land Cruiser er et sikkert kjøp, men da gjerne i den litt høyere prisklassen med noe mindr km på baken. Hvordan er kvaliteten og hva er fallgruvene ved å kjøpe en Land Cruiser som har rundet 200 000. Kan dette være et trygt kjøp? Mitsubishi Pajero(eventuelt Pinin) kan jo være et alternativ samt f.eks en Nissan X-trail.

Pajero og Land Cruiser er jo biler som stiller seg i en litt annen klasse hva gjelder fremkommelighet enn X-trail, eller tar jeg fullstendig feil der? Og til slutt, Land Rover Defender eller Discovery til max 150 000, er dette noe å satse på?

Litt bakgrunnen for spørsmålet mitt er jo det at i utgangspunktet er det ikke vanskelige å finne ok biler(Uansett av valgene over) til en grei pris, men dette med kvalitet og service, deler etc henger er en stor vektfaktor. Vil ikke bli ruinert.

Håper du har noen tips til meg

Ha en fin dag

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-05-23 22:25:24 +0100

Honda crv

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger