0

Benny.har en audi coupe 2,3 1990 modell, som er bjundt å bli merkelig, først sluknet cd spilleren, så sluttet varmeapparatet å virke og derreter sluk

spurt 2014-02-03 04:06:20 +0200

hei benny. har en audi coupe 2,3 1990 modell, som er bjundt å bli merkelig, først sluknet cd spilleren, så sluttet varmeapparatet å virke og derreter sluknet lysene på bilen(utvendig). alt dette iløpet av 4-5dager.. ingen sikringer som er gåen og lyspærer er hele. leker åsså litt med tanken på å bygge om til s2 og lurte på en ting, om jeg kjøper en donorbil fra sverige/tyskland, må jeg da betale noen avgifter for å få dette inn i landet/ eller for å få bilen godkjent? og hvordan er det med vekten på bilen etter dette, skal den vere lik min orginale coupe eller lik en orginal s2? takker for svar:-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-03 12:19:34 +0200

Heisann! Vi tar det første først. Her ville jeg sjekket ladning, batteri og sikringsboksen - i den rekkefølgen litt nøye. For lav spenning gjør at noen funksjoner kan falle ut - slik som du opplever.

Når det gjelder donor- eller delebil fra Tyskland så er det ikke avgifter på denne så lenge du flytter over delene til en bil som du allerede her - og som er registrert.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger