0

Kan du hjelpe meg med et svar på om hvilke rettigheter har jeg som nybilkjøper med tanke på å heve et bilkjøp.frua ønsket seg en ny liten og sikker bi

spurt 2012-04-23 12:01:39 +0200

Hei Benny Kan du hjelpe meg med et svar på om hvilke rettigheter har jeg som nybilkjøper med tanke på å heve et bilkjøp. Frua ønsket seg en ny liten og sikker bil med tanke på bringing, henting av unger til og fra treninger etc. valget falt på en Urban cruiser fra toyota. Kjøpt ny august 2011 hos toyta Lillehammer. Problermer som har oppstått er følgende: Høyt oljeforbruk, intercooler røyk, blir tom for kjøleveske og nå skal blokka byttes. Hva med alt det andre som er i motoren og som kan ha blitt skadet pga. varmkjøring da kjøleveske lampa lyser ofte pga. lite kjøleveske. Oljelampa lyser stort sett hele tia ved kjøring i nedoverbakke på lavt turtall. Dette er jo en bil som kun er 8 mnd og rullet 11000. Hvilke rettigheter har vi som forbruker til å eventuelt å få hevet kjøpet da jeg ikke tror denne bilen noen gang blir i orden.

Mvh John Persgård 90669032

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-04-23 14:11:06 +0200

Er vel bl.a. kriterie om at de skal ha hatt bilen inne 3 ggr for samme feil, uten å fikse feilen. De bytter vel hele motoren når de først er igang.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2012-05-31 13:18:01 +0200

Hei Litt info til dere om hva som skjer med bilen, den står fortsatt på verksted etter å ha byttet hele motoren. Fikk igjen bilen på en fredag og leverte den igjen på mandag da var også den nye motoren \"ødelagt\". Nå er det kjølevesken som kommer bort og ingen synlige lekkasjer men de tror den er noe inne i motoren, kjølevesken kommer ut i eksosen. Vi har nå krevd heving av kjøpekontrakt og så får vi se hva som skjer. Må få berømme Toyota for fantastisk service og hjelp mens bilen har vært inne på verksted men hva hjelper det da vi ikke får se eller bruke vår nye bil.

John P

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger