0

En,vi lurer på å kjøpe a2 som bil nummer 2. vi lurer på hvilken modell som kom med sammenleggbare bakseter og servostyring. har lest noen tester som s

spurt 2010-01-25 00:47:10 +0100

Halloen,Vi lurer på å kjøpe A2 som bil nummer 2. Vi lurer på hvilken modell som kom med sammenleggbare bakseter og servostyring. Har lest noen tester som skriver at A2 ikke har nedleggbare seter men har selv sett dette på annonesebilder.Jeg ser dere skriver at det er noen problemer som er gjengangere på A2, hvordan er den kvalitetsmessig i henhold til sammenlignbare biler?Når det kommer til valg av motor, har du noen tips? Tror selv at 1,4 TDI må være den mest fleksibele motoren, men vet ikke hvordan denne er i forhold til 1,2 TDI. MvhRonny

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-01-25 13:12:48 +0100

Hei Ronny. Audi A2 er ingen dum bil det. Kvaliteten er desverre ikke alltid helt på topp. Det var den jo ikke på Audi på den tiden. Så det er absolutt en bil jeg vile sjekket litt nøye før kjøp. 1,2 TDI er jo sparebøssa framfor noen, med et utrolig lavt forbruk og CO2-utslipp.

Bedre enn dagens Hybrid biler! 1,2 TDI er den eneste uten delbart baksete for å spare vekt.Og alle disse har en litt spesiell automatkasse. Bil med mye sjarm.

Skal du ha en litt mer "normal" bil er biler med 1,4-liter å foretrekke!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger