0

Jeg tenker økonomi og vil ha en bil som er driftsikker, billig å forsikre og billig å kjøre, derfor har jeg bestemt meg for å gå for en audi a2, men

spurt 2014-02-15 17:54:43 +0100

Heisann.

Jeg tenker økonomi og vil ha en bil som er driftsikker, billig å forsikre og billig å kjøre, derfor har jeg bestemt meg for å gå for en Audi A2, men usikker på om jeg skal velge 1,2tdi eller 1,4tdi. Hvem av disse kommer jeg best økonomisk ut av ? 1,2 tdi bruker noe mindre diesel (kjører ca 12000km i året, både by og landevei), men denne har igjen et automatgir som koster flesk og reparere/bytte ut samt det kreves mye vedlikehold ? Jeg ser du nevner på 1,4-liters bensinmotor at det har blitt skiftet noen motorstyringsstyreenheter og at dette er dyrt. Gjelder det tdi modellene også ? Ser også at du nevner at panseret ikke kan åpnes og at kun verkstedet får åpnet det. Er det kun merkeverkstedene som får åpnet det ? Dette betyr jo at selv oljeskift må gjøres hos et verksted ? Full kasko anbefales vel også til denne bilen, siden karrosseriet er i aluminium og er dyrt å rette opp bulker/riper? Sett at bilen har full servicehefte, hva mener du er høyeste anbefalte km.stand?

Mange spm, håper på svar! :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-02-19 21:05:34 +0100

Her var det ikke mye svar å få. Jeg gikk for en 1,4tdi da et ganske bra tilbud dukket opp. God bil å kjøre og jeg tror jeg gjorde det rette :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger