0

Hallais der benny.jeg har en gold 3 96mod 1.6gl a/c . med sentrallås som funker greit. men har et spørsmål! så lenge jeg har hatt bilen har bakluken g

spurt 2009-06-22 23:06:24 +0200

hallais der benny.jeg har en gold 3 96mod 1.6gl a/c . med sentrallås som funker greit. men har et spørsmål! så lenge jeg har hatt bilen har bakluken gått på sentrallåsen. men hvorfor kan ikke nøkkelhullet brukes på bakluken? for nå har sentrallåsen streika bak og den blir ikke låst. er det en sentrallås pumpe som kan ha gått dunken?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-06-29 14:07:11 +0200

Hei Glenn! Jeg tror at jeg har en teori på det du spør om. På biler med sentrallås brukes jo skjelden nøkkelen - inntil sentr. låsen steriker. Som i ditt tilfelle. Det om ofte skjer, og særlig på bakluka er at nøkkelhullet "gror igjen" med skitt, fuktighet, salt osv. Det er nok det spm har skjedd i ditt tilfelle. Noen ganger går det å smøre opp, andre ganger må låsen skiftes. Håper du får orden på dette før sommerferien!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger