0

Benny! er på jakt etter en stor suv og har kikket litt på vw touareg, fire-fem år gammel. synes nesten disse er "mistenkelig" billige i forhold til k

spurt 2009-05-27 22:25:11 +0200

Hallo Benny! Er på jakt etter en stor SUV og har kikket litt på VW Touareg, fire-fem år gammel. Synes nesten disse er "mistenkelig" billige i forhold til konkurrentene, det er det noen spesiell grunn til det? Er dette dårlige biler? Hvilken utgave/modell vil så eventuelt anbefale? På forhånd takk!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-28 14:25:41 +0200

Hei du. Touareg har hatt et ganske stygt verditap de siste årene. Jeg tror hovedårsaken er at den faller litt "mellom stolene". Ikke statusmerke - og det er viktig for mange kjøpere i dette segmentet. Men dette er på ingen måte dårlige biler. har ikke hørt om spesielle problemer, og har sett at Touareg har gjort det bra i mange kvalitetsundersøkelser. 2,5 TDi er den klart mest kurante utgaven, men 3,2 bensin er billigere.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger