0

Har en vw scirocco med tdi, nå tror du kanskje at du har en ungdom "på tråden" men dette er en godt voksen eier, har rundet 50 og ikke behov for stor

spurt 2011-04-20 11:57:22 +0200

Hei har en VW Scirocco med TDI, nå tror du kanskje at du har en ungdom "på tråden" men dette er en godt voksen eier, har rundet 50 og ikke behov for stort baksete lenger så da ble det denne. Har alltid hatt biler med litt motorkraft og kjenner det gjerne skulle vært litt mer trøkk i Roccoen. Derfor vurderer jeg å chippe den, moderat. Har lest at dette kan gå ut over levetiden på bla motoren, stemmer det med dine erfaringer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-04-20 12:37:33 +0200

Hei du.

Nei det er ikke bare ungdommer som vil ha det litt gøy bak rattet! Mange av oss som begynner å bli litt grå ved tinningen er fortsatt gutter med stor G – og det skal vi være glade for!

Så lenge du chipper bilen din moderat fra f. eks 140 hk til 170 hk (hvis du har en 2,0 TDI) og ikke bruker hele gasspedalen hele tiden og er nøye på service, vedlikehold etc. så tror jeg at den økte motorslitasjen vil bli helt minimal.

Grunnen til at enkelte av de chippede bilene av og til kan poppleves som litt ”lurvete” tror skyldes bruken av bilen mer enn det skyldes selve chippen.

Ofte speiles bruken av en litt gass-glad sjåfør med mye ”røsk og riv-kjøring” kanskje kombinert med litt tilårskommen bil og noe mangelfullt vedlikehold oppigjennom.

Må til slutt bare litt forsiktig minne om at chipping ikke er lovlig med mindre du betaler tilleggsavgift for det økte antallet hk.

Ønsker deg lykke til med fin og etter hvert sprekere bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger