0

Og takk for en flott og nyttig spalte. jeg er i tenkeboksen med min pathfinder 2005 mod. det er en varebil, og jeg står mellom å selge den eller vente

spurt 2010-05-28 16:40:40 +0100

Hei Benny og takk for en flott og nyttig spalte. Jeg er i tenkeboksen med min pathfinder 2005 mod. Det er en varebil, og jeg står mellom å selge den eller vente et par år og bygge om til 7 seter når avgiftene har gått litt ned. Bilen har bare gått ca 60` km, så jeg føler det er masse bil igjen. Har du noen tanker rundt dette, det virker som den har tatt det største verditapet allerede (sammenlignet med gamle terranoer) er svært fornøyd med bilen, og ser at 7 seterene ligg svært høyt. Håper på svar, har forsøkt et par ganger før :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2010-09-11 23:11:02 +0100

Hei! Jeg har gjort det som du vurderer. Har en 2005 mod varebil som jeg byggde om til 5 seter. Er svært fornøyd med denne og som du selv sa så er det MYE bil igjen hvis du har holdt den godt. Når jeg skriver 5 seter så er ikke dette en skrivefeil. Pga at bilen blir bygd om til 2 seter for å kunne selges som varebil så blir blant annet festene til de to ekstra baksetene fjernet av firmaet som bygger om bilen. Dette for å kunne oppfylle statens krav om den berømte kassen som må få plass i bilen. Av samme grunn så er taket hevet litt, og det orginale trekket er erstattet med svart hardplast. Hvis du kan leve med dette så er det en helt ny verden å kjøre denne bilen med 5 seter. Du har fortsatt nok av bagasjeplass (går fint med STORT hundebur, barnevogn og bagger baki) og en solid og godt bil å kjøre. Min hadde gått ca 70` km, ingenting for en diesel motor. Som sagt så har jeg ikke angret på dette.

Mvh Knut

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2010-09-19 14:45:19 +0100

Ok, takk for godt svar. Da blir det nok ombygging til neste år :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger