0

Jeg er i en situasjon der jeg må bytte til en større bil. jeg har kikket litt rundt den siste tiden og har falt veldig for nissan patrol. den ene jeg

spurt 2009-09-20 21:40:17 +0100

Hei Jeg er i en situasjon der jeg må bytte til en større bil. Jeg har kikket litt rundt den siste tiden og har falt veldig for nissan patrol. Den ene jeg skal ut og prøvekjøre til uka er en 2001 mod 3 liter automat og har gått 280000 km og er satt til en pris på 199000 ferdig reg hos forhandler (Birger Lie). Er dette en bil du ville foretrukket og hva vil du anbefale og spørre forhandler om? Har km stand mye å si på en slik bil? Hvordan er dieselforbruket pr mil? Eller har du andre forslag på en bra familiebil som må ha 4x4, romme tre barneseter,og med god bagasjeplass? Håper du kan hjelpe meg litt på vei.MVHP.A.L

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-09-23 14:43:03 +0100

Hei du! Skjønner at du har falt for denne, Patrol har mange kvaliteter og så er det en skikkelig sliter! 280 000 er mye kilometer. Her kan mye potensielt gå galt og det er uhyre viktig at bilen har vært skikkelig behandlet. Servicehefte er et must. Du må også be om å få se tilstandsrapporten på den og jeg ville absolutt kjøpt bil med bruktgaranti. Da har du i alle fall litt sikkerhet i starten. Sjekk også at bilen ikke har skader under, noen er blitt brukt til røff offoadkjøring og det er ikke alltid det smarteste.

Dette er en stor og tung bil, så du må regne med at den slurper i seg litt diesel. På blandet kjøring må du nok regne med minst literen på mila.

Andre? Sjekk Toyota Land Cruiser og Mitsubishi Pajero, det er nok de to mest opplagte konkurrentene. Også en langt nyere Suzuki XL7, mindre og litt enklere bil, men altså nyere og kjørt mindre sammenlignet med tilsvarende pris på de andre.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger