0

Jeg har en 1992 mod patrol med 2.8t, den en nylig innkjørt med sine 228 000. kunne tenkt meg å "trimme" bilen, hva vil du andbefale, er det lurt å "tr

spurt 2011-12-18 04:31:55 +0200

Hallo

Jeg har en 1992 Mod Patrol med 2.8T, den en nylig innkjørt med sine 228 000. Kunne tenkt meg å "trimme" bilen, hva vil du andbefale, er det lurt å "trimme" en bil som har litt kilometer? Gamle eier har justert opp diesel pumpa, har dette noen positiv effekt på yttelse, eller bare drikker den mer diesel? Så hva er lureste måte og få mer effekt ut av motor, uten at den tar skade av det? Men er ikke inntresert i å ha 300 hester ut av motoren, bare det lille ekstra! Mange firmaer lover masse mer yttelse, men samtidig midre drivstoff osv osv , det kan da umilig være bra for en motor og bare skulle gi å gi , uten å "få" noe tilbake? Det høres rett og slett for godt ut!

Takker på forhånd for svar

Bendik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2012-03-12 21:59:37 +0200

Garret har noen større turboer som skal passe bra til patrol motorene (husker desverre ikke hva den hete), Intercooler er og en fin måte og få litt ekstra krefter pluss att det er godt for motoren. Er desverre ingen enkel jobb og få plass til ICen og rørene, har sett noen som har fått bygd om innsuget som skal gjøre det lettere, men det er veldig trangt rundt motoren, men ingen ting er umulig.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger