0

Galant 2,0 1998 fusker litt på tomgang og nekter å gå høyere enn 3500rpm ved vanlig pådragjeg har renset hele spjellhuset og satt det på plass igjen,

spurt 2011-12-14 12:50:19 +0200

Galant 2,0 1998 fusker litt på tomgang og nekter å gå høyere enn 3500rpm ved vanlig pådrag Jeg har renset hele spjellhuset og satt det på plass igjen, har sprøytet elektrocleaner i alle de kontakter jeg fant, og startet bilen, det samme skjer igjen ujevn på tomgang og kutter ved 3500rpm. men om jeg står parkert og pumper på gassen så ruser den seg opp i 4 til 5000 rpm. ingen motorlampe lyser.

Jeg har og resatt ECU men samme problemet gjenstår, den går litt ujevnt på tomgang og når man ruser motoren så kutter den ved ca 3500. Kan på en måte virke som en turtallsperre, eller at tenningen ikke følger opp eller at den drukner.så jeg vil tro det er et elektronisk problem men siden motorlampen ikke lyser så vil det vel neppe komme ut noen feilkoder heller. Har tenkt tanken på lambdasonde coil eller at regreim har tannet over på kammen med en tann eller likn. Med er litt rådvill akkurat nå. Mvh John

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-12-16 12:15:54 +0200

Ikke lett å si, særlig uten å kjørt eller hørt på bilen. Ved å kjøre bilen klarer jeg stort sett å skille mellom tennings-feil og drivstoff-feil.

Men sjekk: Bensin trykk og leveringsmengde. Jeg har stor tro på at feilen ligger her.

Kan det være tenningsmodulen?

Kan også være at den har "kammet over" på registeret. Det er ganske enkelt å sjekke.

Sikker på at katalysatoren ikke er tett?

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger