0

Vurderer følgende biler:bmw 5-seriesaab 9-5volvo v70subaru legacytoyota avensishonda accordtoyota priushar ca 200.000 til rådighet, og ønsker en bil

spurt 2009-05-15 00:40:47 +0200

Hei! Vurderer følgende biler:BMW 5-serieSaab 9-5Volvo V70Subaru LegacyToyota AvensisHonda AccordToyota PriusHar ca 200.000 til rådighet, og ønsker en bil jeg ikke risikerer å betale meg til fant på i verkstedregninger. Er derfor litt skeptisk til Volvo og BMW. Usikker på hvordan kvaliteten på Saab er? Antar at Toyota og Subaru er bunnsolide japanere, men uten noe særlig x-faktor. Spesielt Avensis er jo ganske kjedelig. Kjørekomfort/sittekomfort er viktig, og ble ikke spesielt imponert over Legacy på dette området. Der vil jeg tro tyskeren/svenskene er bedre. Prius’’en er med pga pris og lave driftskostnader. Accorden er en liten outsider jeg vurderer, selv om jeg ikke er veldig begeistret over interiøret.Mest lyst har jeg på V70, men også denne jeg er redd blir dyrest i lengden. BMW er noe gammeldags, men trolig god komfort. Men dyrt i lengden også her? Saab er om mulig enda mer gammelmodig enn BMW’’en, men komforten er nok god.Hva er dine tanker rundt disse bilene. Og har du noen outsidere med høy kvalitet og bra driftssikkerhet å anbefale? VW er utelukket grunnet tidligere erfaringer på kvalitet. Ford er utelukket grunnet høyt verditap, og simpelt interiør. Audi blir litt for "glatt", og dyrt pga. dårlig kvalitet.Som du skjønner er ikke dette et lett valg. Håper på gode råd!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2009-05-16 16:18:45 +0200

Virker som du har satt deg godt inn i tingene, det er bra! Jeg ville tatt Mazda 6 med i vurderingen også, selv om den kanskje ramler i litt samme "fella" som de tre japanerne du nevner.

Både V70 og 9-5 har hatt stort verditap de siste årene, her kan du få mye bil for rundt 200 000 kroner nå. Kvaliteten? Her anser jeg V70 og 9-5 for å være relativt jevnbyrdige, ikke helt i toppklasse, men heller ikke blant "problembilene". Har du vurdert Mercedes E-klasse? Lykke til med det vanskelig - men hyggelige - valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger