0

Benny!hadde en mindre hyggelig besøk i vaskehallen i går med min e34 touring (den med dobbel/stoor takluke). bestemte meg for å ta en understellsvask

spurt 2010-12-13 17:10:19 +0100

Hei benny! Hadde en mindre hyggelig besøk i vaskehallen i går med min E34 touring (den med dobbel/stoor takluke). Bestemte meg for å ta en understellsvask i maskin nå i disse saltdager. Etter fem min i vaskehallen startet den med noe som antageligvis var avfeting eller noe. Spøytet hvertfall veldig kraftig, veldig nerme bilen. Plutselig begynte det å bokstavelig talt å renne, eller fosse inn i bilen gjenom takluka. Helvetes greier! ble ganske vått der inni for å si det slik. Vet du hva som kan vær årsaken? gåne pakkninger, eller tette dreneringshull? Kom vann inn rundt hele takluka og på midten hvor takluka deles i to.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-01-05 16:01:17 +0100

Dette er en typisk ting som kan skje med disse modellene, jeg har hørt flere som har opplevd dette. Det kan være en kombinasjon av begge de tingene du nevner her. Det kan helt klart være pakkninger som er korkje og modne for utskiftning, det kan og være det i kombinasjon med tette/trange hull til dreneringen. Jeg ville byttet ut pakningene, og sjekket hullene til dreneringen. Det løser nok problemet ditt, og er ikke noe som koster store mengder med penger.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2010-12-13 17:10:19 +0100

Sett: 144 ganger

Sist oppdatert: Jan 05 '11

Antall visninger