TV 2 Play
Min konto
0

Toyota Avensis DAB radio

spurt 2014-09-27 12:11:32 +0200

Hei

Har en Toyota Avensis 2010 modell. Den har DAB / AM knapp men tror den mangler DAB antenne eller noe..

Noen som vet hvor mye det koster ca og få gjort om dette til DAB? Hvor lønner det seg og gjøre dette... OG er det DAB+

På forhånd takk for alle svar :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2023-11-07 09:19:27 +0200

Hei!

Å oppgradere bilen din til å støtte DAB-radio er definitivt mulig. Kostnaden for å få dette gjort kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert bilmodellen og arbeidskostnadene hos verkstedet du velger. For å få en nøyaktig prisestimat og utføre installasjonen, vil det være lurt å kontakte et autorisert verksted eller en bilradio-spesialist.

Når det gjelder valg av verksted, kan du vurdere å kontakte en Toyota-forhandler eller et spesialisert verksted som har erfaring med bilunderholdningssystemer og lydoppgraderinger. De vil kunne gi deg riktig veiledning og utføre installasjonen profesjonelt.

Angående DAB+ kompatibilitet, så er det viktig å sjekke spesifikasjonene for det eksisterende lydsystemet i bilen din. Hvis bilen har en DAB/AM-knapp, er det en indikasjon på at den har støtte for DAB-radio. Imidlertid kan det være lurt å kontakte en ekspert for å bekrefte om bilens lydsystem støtter DAB+ eller bare DAB.

Husk at informasjonen jeg gir deg er generell, og det kan være lurt å få en profesjonell vurdering og veiledning basert på din spesifikke Toyota Avensis 2010-modell og dine behov.


bloxd io

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar