Subaru Impreza WRX STI

spurt 2014-09-30 21:30:15 +0100

Heisann Benny,

jeg er i dag lærling og kjører en BMW 116i og er egentlig ganske lei den tamme motoren. Jeg har alltid drømt om BMW E30 325i eller noe enda kvassere som en EVO eller STI. Men jeg kjøpte meg en "Driftsikker" bil. Har byttet MASSE på bilen, gjort nesten alt selv, og brukte cirka 70k på et år.

Men nok om det, jeg er ferdig som lærling om litt under et halvt år. Så nå har jeg virkelig lyst til å kjøpe meg ny bil. Og denne gangen skal det være en skikkelig entusiastbil og ikke en døll vanlig bil som sliter seg opp Lierbakkene fra Drammen. Har alltid drømt om STI, og etter at en STI kom kjørende breit inn på jobben sist vinter så har man blitt ekstra hekta.

Jeg har sett mye på BMW E30, men har fått mer og mer lyst på STI. Dette er en skikkelig versting og ser skikkelig tøff ut. Innvendig er den ikke den helt store, men med litt endring blir den nok flotters.

Men jeg har null erfaring rundt Subaru generelt. Så er greit med litt tips. Har sett på litt forskjellig biler på finn. Og har funnet ut at rundt en 260 000kr er greit. Da har dem gjerne passert 150 000km. Og jeg regner ikke med disse bilene er kjørt veldig rolig. Så hva er det man skal se på rundt disse bilene? Og cirka hva tror du man får for 260 000kr? Hvordan er disse bilene å kjøre til vanlig? Hvilke feil er kjente gjengangere? Er det noen dyre kjente feil? Er det dyre biler å eie uten å tenke på bensinutgifter?

Takker for svar ^^

Hilsen Eivind :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett