0

Test av varebiler

spurt 2014-10-07 20:02:18 +0100

Ser at det er mange som har spurt om det samme, så jeg skal la vær. Jeg sier i stedet at nå er det jaggu meg på tide at dere får hodet ut av sportsbiler, konebiler og meningsløse suv-er. Vi håndtverkere bygger alle tingene rundt deg og kjører mange flere timer i varebil en på privaten. Vi fortjener en ordentlig test, ja kanskje et hel tv sending viet til test av varebiler. Har akkurat bestilt nye biler på jobben, jaggu ikke lett å finne noe fornuftig fra verken dere eller konkurrenter på området. Varebiler er ikke lengre kjedelige, de har gromme motorer, kanonbra veggrep og noen har veldig gode og praktiske løsninger interiørmessig. Dere trenger selvsagt et panel bestående av håndverkere, og gjerne noen mekanikere som kan mene noe om levetidskostnader for de forskjellige bilene. Bilene bør testes minimum en uke, fortrinnsvis på vestlandsveier. Hva med å avslutte sendingen med banekjøring, selvsagt ikke racerbane, men en bane bestående av vanskelig dekke ala. byggeplass, rygging med henger, lasting og lossing, lukeparkering og akselerasjon til 90 med stans?

Testkriterier bør være Volum, lastelengde, takhøyde, tillatt hengervekt, nyttelast, interiør, motor, pris, kjøreglede og levetidskostnad.

Foreslår at dere tester Transporter, Vito, H1, Vivaro, og Transit

Hilsen Lasse (lasse.brunborg@gmail.com)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2014-10-08 14:39:59 +0100

Hei Lasse!

Takk for godt innspill. Dine ønsker er notert! Anbefaler også Varebilmagasinet på det sterkeste - det er det Broom som lager! Jan Erik testet varebiler på TV i fjor og det er ingenting som sier at vi ikke skal gjøre det igjen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger