check system med utropstegn, ved kaldstart av honda civic 1.8 EXE bensin 06 mod.

spurt 2014-10-26 16:08:38 +0200

Hei Benny, jeg er stor fan av TV programmet Broom, det må jeg si :)

Kort fortalt: Når jeg starter bilen som jeg bruker daglig siden 2009 har jeg opplevd (check system med utropstegn, ved kaldstart av honda civic 1.8 EXE bensin 06 mod.) dette skjer på høsten og vinter tid, noe honda verksteder ikke klarer å fixe for meg. (lav batt nivå tror jeg dette betyr)

Honda verksted har byttet batteri 2013, deaktivert bluetooth 2013 som de mener trekker/lekker strøm selv når den ikke er i bruk, bilen inkl fulgt alle service'er, også sier de at jeg kjører med all elekronikken på slått som A/C, varme på seter / vindu eller at jeg kjører for lite. Men de har ikke klart å fixe dette prb på over 5 år, feilen kommer stadig, ja hverdag, det jeg syns er kjipt er at de ikke fixer feilen, heller bare prøver noe som ikke hjelper på min bekostning også har jeg prb å starte bilen sist vinter, måtte tilkalle falck, noe jeg syns blir bare værre o værre. Benny, jeg bruker hverken AC eller (varme kablene) osv unødvenndig, bilen er parkert inne i fellesgarasje anlegg som er oppvarmet.

Jeg har klagd på dette flere ganger men til ingen nytte, honda verkstedene lytter ikke, også kom jeg over denne art. som dere har lagt opp http://www.tv2.no/a/3764806 kanskje du har noen tips?

Bilen skal snart på 120Km service, der jeg kommer også til å be om de se på dette her for ente gang, men ja jeg gruer meg til å levere bilen til honda, for jeg helt ærlig stoler ikke på deres kompetanse, jeg er skuffa rett å slett.

Benny har du noen tips på hvordan jeg kan angripe denne feilen? Greia er at dersom jeg kommer å selge bilen, vil dette være ett prb til neste eier, noe som kunne være løst lett eller at jeg kan fortsette å ha bilen litt mer å nyte den.

MVH

Assad saoodi 9166 8478 assads@broadpark.no honda civic 1.8 EXE bensin 06 mod. (FN2) OSLO

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett