TV 2 Play
Min konto
0

Audi A4 til gutten

spurt 2014-10-29 23:31:34 +0200

Hei Benny.

Gutten min som nettopp er blitt 18 har kjøpt en Audi A 1,8l UTEN turbo, tom. stasjonvogn. Som far (og kjørt han rundt for at se på en del prosjekter fra gjennomustede BMW'er til 8 syl. Mercedes SEC med betydelig behov for reperasjon) var det bare at klappe i hender for denne (økonomisk mulig for student på videregående, 95% rustfri, kun 125 hk, fremhjulsdrift og relativ moderne sikkerhetsutstyr). Totalt sett en bil som jeg vurderer at han har en (klart) større sjans for at komme skadefri/helskinnet gjennom tiden fra man får førekort til man kan kjøre bil i. Men litt må utføres - og vil hjelpe han med det. Har gjort alt på bil selv (fra ungdom - nå 52) selv - fra olieskift, over toppakning, servopumpe, vannpumpe, gearkasse, clutch, bremser, kalibre etc. Eneste behov for hjelp fra merkevareverksted i mitt bilhold har vært utlesing av feilkoder og skifte (programmering) av nøkkel (på bil fra 98).

  1. Må skifte registerreim, tar litt tid - men ikke noen uoverstigelig oppgave.
  2. reparere en lekasje i fleksirør mot katalysator. Tipper skal klare at få sveist inn et nytt her - i verste fald skifte dette.

  3. og her er problemet: Air-bag lampen lyser! Iflg. manual bør air-bag's skiftes når 14 år gamle - og det er bilen (99 modell). Selger opplyst at han har fått sjekket ut om "farlig feil" eller om "kjørbar" feil - og fått sistnevnte som svar. Om en søker litt på nett er hyppigste feil en bryter under forsete - eller ved sikkerhetsbelte, men at en må ha spes. software for nulstille lampen. Har en fornemmelse av at VAG kommer at ta noe liknende som renovasjon av en Rolls Royce Silver Ghost motor fra 1914 for jobben her - samtidig er air-bags noe av eneste på en bil som jeg reelt er litt "redd" for at komme bort i. Ser en får software på nett for et par hundre dollar til VAG som kan feilsøke og også i etterkant nullstille. Skal jeg satse på dette (og få nye airbags på nett, ta av batteri natten over, jordkoble meg selv (du ser litt hvor redd jeg er desse...;-) skifte, fikse kontakter og nulstille) - eller MÅ en her gå den tunge veien til VAG??

MVH Carsten Simonsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2024-01-11 08:28:53 +0200

Linken fungerer ikke. Forresten..ikke alle Audier er gode eller dårlige. Men jeg ville aldri kjøpt Audi. blob opera

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar