316 med defekt toppakkning???

spurt 2015-02-15 03:11:40 +0200

Heisann Benny.

Har en bmw E-46 316 2000 mod med muligens ødlagt toppakkning, gått 270K. Har lyst gult oljellys i ca 1 mnd før ca 10 ganger har det lyst, men kommt frem til at dette var feil da jeg har peilet oljen og alt har vært OK. Skulle på ski i dag, men da vi kjørte oppover fjellet kom fyll på kjølevæske lyset opp. Tenkte greit da stopper jeg ved neste bensinsstasjon i og med at dette er ett gult og ikke rødt varsel lys. Ca 3-4 min etter dette er driftstemraturen på vannet på rødt og alvorlig varmt. Dette lyset kom nettopp på så skal ikke være tom for vann når det kom på for under 5 min siden. Lå på rundt 3-4000 omrg da jeg lå etter en sprekere bil jeg skulle opp med. Stopper bilen og den begynner å røyke noe volsomt. Helt tom for vann, fyller på mer. Kommer meg omsider til bensinsstasjon da tempraturen er nede på normal og blir varmere for hver 30 sekund. Der jeg stopper og fyller på mere vann. Motor blir varm igjen og jeg blir nødt til å ringe til falcken. Kommer hvitaktig røyk som det pleier å gjøre når det er kaldt ute. Tror du det er toppakkningen?

Siden jeg er stundent har jeg ikke råd til flere reprasjoner og la nettopp ut 7 tusen på verksted forrige mnd for blandt annet en lekkasje i radiatoren..

SLETT DETTE VISST DU PUBLISERER :) Kunne du sendt meg en E-post visst du tar deg tid til å svare på dette? :) kristersolhaug@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett