0

Toyota rav4, spørsmål vedr drivstoff og girkasse

spurt 2015-03-11 21:13:26 +0100

Hei Jeg skal kjøpe en rav4 2013-14 modell. Har undersøkt rundt det her med valg av drivstoff og girkasse. Jeg ser blant annet at den litt billigere modellen leveres med bensin og automat/manuell, men ikke diesel og automat. Mange sier at man bør velge automat og diesel når man kjøper SUV, men det er ikke et alternativ for denne modellen (tror jeg). Mitt spørsmål er hva du anbefaler av kombinasjon for denne bilen? Jeg leste og et sted at avgiften for bil med diesel og automat er betraktelig høyere enn manuell/bensin, stemmer det? Jeg har nå en bil jeg skal bytte inn når jeg kjøper ny. Det er noen småreperasjoner på den og jeg lurer på om det lønner seg å reparere før jeg bytter den inn eller bytte den inn slik den står?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-03-13 13:48:40 +0100

Heisann!

Aller først: Toyota RAV4 er både veldig gode og fornufteige biler - men kanskje ikke det aller mest spennende valgt, men jeg like dem.

For bare et par år siden var det liksom en vedtatt sannhet at disse bilene MÅTTE ha dieselmotor. Slik er det heldigvis ikke mer.

Personlig så hadde nok jeg gått for utgaven men bensin / automat her. Uansett hvilken utgave du velger så gjør du ikke noe feil. Det ser også ut som om det å eie dieselbiler kan bli både vanskeligere og dyrere i framtiden. Så det er også et argument for bensin.

Men skal du for eksempel trekke mye tung henger / campingvogn, eller kjøre med mye tung last er nok diesel det beste valget.

Legger også ved vår test av RAV4: http://broom.tv2.no/underholdning/bro...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger