0

Vw passat 1.8t chippet

spurt 2015-03-15 14:02:56 +0100

Hei Vurdere å kjøpe en vw passat 1.8t chippet til 240hk, er en 1999 modell. Motor er gått 102000, men ramme er gått 296000. Hva burde jeg se etter?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-03-16 14:21:54 +0100

Hei du!

Skjønner at det kan være fristende med sprek bil, men her blinker det rødt i noen lanterner hos meg.

1,8t hadde 150 hk originalt - her har den 90 hk ekstra. Det er hverken motoren eller resten av bilen bygget for. Det faktum at bilen allerede en 16 år gammel trekker heller ikke mye opp...

Så her bør absolutt alt sjekkes. Turboras er vanlig , det samme er feil med wastegate-ventil og vannpumpe. Clutch, girkasse og resten av drivverket bør også sjekkes nøye her.

Selvfølgelig er bremser og forstillingen, som er en svakhet, også sjekkes nøye. Disse komponentene har jo nesten 300 000 km på nakken allerede...

Er denne trimmingen godkjent og ført inn i vognkortet? Hvis ikke er det ulovlig. Jeg mener absolutt ikke å være en gammel kjiping, men tenk over hva som kan bli konsekvensene om du kommer ut for en ulykke eller liknende med en ikke godkjent blodtrimmet bil... Du bør faktisk melde i fra om dette til forsikringsselskapet. Resultatet blir helt sikkert høyere premie. I verste fall får du ikke forsikret bilen i det hele tatt.

Mener absolutt ikke å knuse bildrømmen din altså og beklager veldig om jeg gjør det. Men det er forskjell på realitet og drømmer.

Er bilen godkjent og ombygget for den økte motoreffekten stiller det hele seg annerledes så klart. Men en veldig, veldig grundig sjekk er allikevel helt på sin plass!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger