0

jeep en god bil?

spurt 2015-03-16 10:46:37 +0200

hei. hvordan er jeep grand cherokee? gjelder altså ikke dem nye, dem fra 1996 og oppover. men altså et annen spm, hva biler er det jeg skal satse på, når det gjelder kjøpe brukt bil, altså i prisklassen 15000?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-03-16 13:37:12 +0200

Heisann!

Man kan si veldig mye bra om Jeep! Det er definitivt et bilmerke jeg har sansen fro - både når det gjelder bruksområde, design, image +++ Slik sett så er de knallbra! Men på den annen side - jeg må også si at de aldri kommer høyt opp i noen kvalitetsundersøkelser - heller ikke amerikanske... Dessverre. Senest nå for en ukes tid siden kom anerkjente D.J Powers med en undersøkelse på hvor fornøyde kundene var med sine brukte biler. Igjen kom Jeep langt, langt ned på listen. Synd. Men på den annen side. Er man på utkikk etter en litt tøff og rimelig bruktbil og i tillegg kan å fikse og ordne litt selv - så kan man få en morsom og litt annerledes bil til en helt grei penge. Så selv om dette ikke er helt på høyden rent teknisk sett, så vil jeg ikke fraråde kjøp. Man må bare gjøre en litt grundig jobb i forkant og være klar over hva man kjøper. Det som er litt snodig med Jeep Cherokee er at jo større motor jo bedre bil. Jeg hadde nok personlig styrt unna dieselvariantene her og gått for en bensinutgave. 6-eren er heller ikke mye bensingjerrigere enn V8-eren , så hvorfor ikke ta den helt ut om man først skal kjøre amerikansk bil - og gå for en V8! Da kan du få en skikkelig morsom bil for en billig penge. Men har man ti tommeltotter er nok Toyota Corolla et bedre valg ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger