0

Bremsevæskebeholderen

spurt 2015-03-26 14:04:14 +0200

Hei

Jeg har en Urban Cruiser fra 2009. Jeg kjøpte den høsten 2013. (Fra Toyota)

Bremsevæskebeholderen min lekker til bremsekraftforsterkeren. Dette forteller mitt verksted meg. (Toyota Sulland Lillehammer) og jeg stoler på det. Sannsynlig har den gjort det hele tiden jeg har hatt bilen, men verkstedet har ikke klart å finne det ut før nå... (Vært mye frem og tilbake ang dette.)

De vil i førsteomgang bytte del i bremsevæskebeholderen og dette koster meg ca 10 000,- (inkl arbeid) Delen koster ca 5000,-

Jeg er lite kjent med hvilke ting som er slitedeler og hva man kan "kreve" eller be om på et verksted. Jeg syns dette virker veldig rart og verkstedet selv hadde heller aldri vært ute for noe liknende tidligere - derfor tenker jeg at dette må ha vært en svakhet fra tidligere?

Er det innenfor å be verkstedet vurdere kostnaden for min del en gang til?

Anne Synnøve Østensen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-03-27 14:02:29 +0200

Hei Anne Synnøve.

Kjedelig sak dette og det passer jo som kjenet sjelden med uforutsette utgifter.

Men lå oss se på stinharde fakta: Bilen din er fra 2009 og dermed langt utenfor garanti. Sannsynligvis også utenfor bruktbil garantien?

Hvorvidt dette er en ny eller gamme feil er ikke lett å si. Hverken for deg, meg eller andre. Det er sikker ikke svaret du ønsker, men jeg er redd du må ta denne kostnaden selv.

MEN: Du sier har det har vært mye fram og tilbake - med samme feilen? Da her du definitivt litt å forhandele på. Jeg synes også at delen var veldig dyr her. Trodde neste at det var en "0" for mye. Er ikke dette en enkel plastbeholder?

Jeg synes du må appellere til fornuft og samvittighet til de du snakker med her og be om p få en god pris. Det er lov å prute / forhandel - selv om det er utenfor komfortsonen både for meg og mange andre.

Så jeg ønsker deg lykke til! Og kos deg videre med fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger