TV 2 Play
Min konto
0

Drømmebil eller en fornuftig bil?

spurt 2015-03-26 22:53:00 +0200

Hei Benny! Er en 24 gammel man som straks er ferdig med ingeniør utdanningen, og godt på vei inn i voksenlivet med både samboer,huslån og studielån, nå som jeg snart begynner å jobbe og pengene begynner å rulle inn på konto, er det på tide og bytte ut den slitene, "mindre" pene Civicen mot noe nyere, tryggere og mer drivstoffgjerrig bil, vell det er nå det min bedre halvdel mener! nokså fornuftig og "forventa" er sikkert flere enig i!

Så kommer spørsmålet, Uansett hvor fint det hadde vært med en Wv Passat, Golf pluss, Toyota Avensis eller til og med en Tesla model S ( for å sette ting på spissen) så kjenner jeg bare dør innvendig!

Derimot hva syns du om en strøken 1992 Celica GT4 eller til og med en Celica GT4 Carlos Sainz? Verken er den driftstoffgjerrig, driftsikker ( selvom det er en toyota), eller har masse nymoderne duppeditter så har Celican en ting som ingen av bilene nevnt ovenfor har, nemlig sjel og rally historikk!

Så hva hadde du gjort? før tidsklemma med barnehagebarn og hele rabaldret starter, dø litt innvendig hver gang man vrir om nøkkelen i en nyere, fornuftig og gjerrig dieselbil? eller kjørt en bråkete, bensinslukende, og turbohylende firehjulsdreven 90 talls coupe med et smil om munnen?

Hilsen

En rådvill mann 24

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-03-27 13:49:58 +0200

Hei du!

Man lever som kjent bar en gang. Og som du selv er inne på - dagen med barnevogner og barneseter og stasjonsvogn kommer fort nok...

Hvorfor ikke bære litt "vill og gal" nå som du har anledning til det. Det blir mange år til neste sjanse...

Mitt råd er derfor enkelt! Kjøp bil med hjertet nå. Så kjøper du med hjernen meste gang!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar