0

Kvalitet på Vito 2012

spurt 2015-04-09 08:36:49 +0200

Hei Benny

Jeg kjører en Vito Vare 4x4 privat bil med 136 HK motor.

Den har gått 60.000km.

Servo styring er skiftet, begge calipere foran er skiftet, handsfree virker nesten ikke og MB sier at slik er det med alle. AC compressor falt av bilen under kjøring, sensor på motor sluttet å fungere så bilen gikk I nødmodus. Siste er at vinduer går opp og ned av seg selv. Firehjulstrekken kan vel knapt kalles for firehjulstrekk. Det hyggelige er vel at MB tar dette på garantien. Hva er erfaringen med bilen ? Politiet sier at det er lite tull med bilene de har ? Har mest lyst til å selge bilen.

Ha en fin dag. Mvh Olav

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-10 15:21:15 +0200

Opppps.

Dette var da voldsomt. Første generasjon Vito var jo en katastrofe på hjul.

De nye har i alle fall et bedre rykte - men det du forteller der er ikke bra i det hele tatt. Jeg har også hørt av forskjelllige brukere at de er fornøyde med sin Vito. Men det er vel slik at det forsatt finnes både mandager og mandagsbiler...

En ting er jo at dette, heldigvis, har gått på garantien. Men en dag så går denne ut. Hva da? Jeg tror du skal være veldig glad for at du ikke har betalt for dette selv. Dette har kostet mange penger.

Min erfaring - både som bileier og ikke minst "verkstedmann" i mange, mange år er at bilhold som starter skjevt ofte fortsetter slik. Man blir rett og slett ikke venner med- eller trygg på bilen.

Skjønner godt at du vurderer å selge denne etter å ha opplevd så mye rart på bare tre år. Jeg støtter deg i den tanken, samtidig som jeg tenker at du absolutt bør selge den mens det fortsatt den fortsatt her nybilgaranti. Da slipper i alle fall du å belemres med nye eiers eventuelle problemer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger