0

Salt og asfalt

spurt 2015-04-09 23:12:05 +0200

Hei Benny Jeg lurer på om det har vært brukt noen annen form for saltoppløsning på veiene sist vinter enn det som vanligvis har vært brukt? Grunnen til at jeg lurer på det er at når jeg vasket vinterhjula nå, var den innvendige felgbanen helt dekket med superseig svart asfaltlignende konsistens. Jeg måtte bruke skikkelig tøff avfetting flere ganger, og allikevel var det vanskelig å få det rent. Har aldri opplevd lignende griseri før. Og denne vinteren har jeg heller ikke kjørt så mange km heller. Sånn ca 3-4000 km, og det blir heldigvis heller ikke saltet noe særlig her vi bor, så det må eventuelt komme fra det lille vi har kjørt på motorvei i vinter. Men med så mye olje/asfaltsøl som dette, på så få km, kan jeg jo skjønne hvorfor hjulsporene blir så dype som de blir på så kort tid. Det kan jo ikke være bra, eller særlig økonomisk når veiene går i oppløsning på denne måten. Mvh Øyvind Skriver

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-10 14:31:30 +0200

Heisann! Takk for interessant tilbakemelding. Kan ikke si jeg har hørt noe om dette, men det hørtes definitivt ikke bra ut! Jeg kjører (dessverre) en del på saltede veier og har ikke opplevd noe i nærheten av det du beskriver her. Heldigvis. Har vel egentlig nesten mest tro på at du har kjørt igjennom noe "drit" av ett eller annet slag uten at du har merket det. Kom gjerne med "løsningen" om du finner ut av dette! Og ikke minst - kos deg på sommerhjul!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger