0

Nye biler og teknologisk utstyr

spurt 2015-04-13 00:23:10 +0100

Hei Benny. Det er ingen tvil om at bilbransjen har gjort bilkjøring enklere, og (kanskje) tryggere, med alle sine nyvinninger for å øke sikkerheten og kjøreturen til en behagelig opplevelse. Det er ryggekamera, parkeringssensor, parkeringsassistent, blindsonevarsler og sikkert 760 andre ting. Men: hva om jeg vil ha en ny bil (som ikke heter Tata) UTEN alt dette virvaret av utstyr? Jeg har aldri hatt behov for sensorer foran og bak (og dermed blitt spart for "pip-pip-pip-pip-PIIIIIIIIIP!!), kameraer, parkeringshjelp, varme i ratt og frontrute og den slags. For jeg tenker at jo flere slike "duppedingser" jo større sjanse er det for at noe ryker. Og at det kan koste det hvite ut av brunøyet. Er dette i det hele tatt mulig lenger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-04-13 14:52:04 +0100

Hei du! Du her helt rett. Alt er i utgangspunktet potensielle feilkilder, selv om de allikvel skal sies at det er forholdsvis lite tull med dette.

Unntaket er kanskje parkeringssensorer som kan had det med å pipe i tide og utide enkelt ganger. Og ja, heldigvis man får da forsatt kjøpt biler uten "full pakke", men mer og mer kommer. Det vi ser er nok også bare begynnelsen. De neste årene vil bare enda mer komme - som standard.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger