0

Bilen mister motorkraft

spurt 2015-05-03 19:46:12 +0100

Kjører i 70 80 km i timen så mister bilen motorkraft bare et kvart eller et halt sekund så oppfører den seg normalt igjen 10 15 minutter før det dette skjer på ny. Hva kan dette være citroengverksted finner ikke feilen. Motor feil lampa tennes å slukkes også med gjevne mellomrom selv om dette ikke skjer å dette skjer ikke altid samtidig heller.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-04 14:38:47 +0100

Hei du!

Kjedelig sak dette.

Når motorlampa tennes så skal det lagers en feilkode i bilens "minne". Denne skal nprmalt være kurant å lese av for et merkeverksted.

For meg blir jo dette litt tipping, men jeg er ganske sikker på at vi snakker om en aller annen dårlig kontakt her. Trolig i kontakten til en av bilens mange sensorer. For eksempel sensoren til turtall (veivakselsensor) eller gasspjeld-sensor.

Har bilen din bensinmotor så kan det også være en feil eller overslag i tenningsanlegget. Jeg tror nok uansett at dette er en jobb for et verksted.

Ønsker lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger