0

As is? Kjøps kontrakt

spurt 2015-05-26 20:37:48 +0200

En kamerat har vært og kjøpt bil og når jeg tok en nærmere titt viser det seg att bilen regelrett er livsfarlig å kjøre med. Ramma har rusta tvers av og feste til bladfjøra på ramma er på vei til og ramle av. Men de skrev kjøps kontrakt og der blei det skrevet selges (as is) som forevist. Kameraten er ikke bilkyndig så han så ikke dette med ramma. Bilen er eugodkjent??? Er det noen håp for og få kjøpet hevet? Mvh Sven

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-05-31 15:53:36 +0200

Hei. Bruktbil og ukyndighet er ingen god kombinasjon. Ta kontakt med selger for om mulig å heve kjøpet. Ellers blir det en vurdering av kontraktens innhold og vurdering av hva som kan forventes når en ser bilens alder og forventet levetid i forhold til kjøpesum. Ellers har også selger en plikt til å opplyse om feil han kjenner til, selv om den er solgt som den er. For mer informasjon og klagemuligheter gå inn på www.kna.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger