0

Kjøp av brukt Prius?

spurt 2015-07-03 02:00:00 +0200

Hei. Er på jakt etter "ny" bruktbil og har fått øynene opp for toyota Prius. Har kjørt svigerfar sin nye Prius og fått litt sansen. Ingen spennende kjøremaskin, men den er overraskende god å kjøre og det virker som en god bil. Har også lest at dette er biler med få feil og at de ligger godt ann i kvalitetstester. Budsjettet ligger på 100.000 kr og det må derfor velges mellom en litt eldre modell, eller en som har gått langt. Det ligger ofte biler med km-stand over 200.000 km, ofte er disse taxi-kjørte. Er dette noe å satse på? Holder disse bilene en slik km-stand eller er det bare se etter noe annet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-03 14:08:05 +0200

Min erfaring er at Toyota Prius er svært gode og driftsikre biler. Men som du selv er inne på - ikke akkurat veldig spennende å kjøre.

Har ville jeg nok godt for en litt eldre bil med lav kilometerstand - tross alt.

Selv på en Toyota Prius vil før eller siden slitedeler byttes... Men det aller viktigste er å sjekke litt bøye før kjøp - uansett hva du velger. Ta gjerne en NAF-test el. lign.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger