0

Gmc sierra 2007

spurt 2015-07-21 16:32:20 +0200

hei

Vurderer og gå til innkjøp av Gmc sierra, vil dette være et godt kjøp?

Takk for svar

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-22 15:28:46 +0200

Heisann! Svar skal du så klart få.

Jeg jobbet faktisk hos Bergheim Autosalg med nettopp disse bilene i 2007. Om de er et godt kjøp kommer i aller høyeste grad an på flere ting. Slik som foreksempel pris og tilstand både teknisk og visuelt. .

Her handler det også mye om følelser. Har man sansen for amerikansk grov, tøff bil og ikke bryr seg veldig mye om bensinforbruk, så er dette en tøffing det.

Mens andre vil beskrive den som to tonn med jernseng uten kjøreegenskaper.

Jeg har som nevnt jobbet med slike biler og har litt sansen. Jeg synes de er tøffe og barske. Det som er viktig å være klar over at bilene i utgangspunktet er ganske enkle. De kostet flesk som nye her hjemme, mens i USA hvor det definitive primærmarkedet er - så er / var dette billig-biler og arbeidsredskap.

Finish og opplevd kvalitet er deretter. På den annen side råsterk og solid pickup med V8-bensinmotor og firehjulstrekk blir liksom ikke helt feil det. Ikke for å si noe feil om Toyota Hilux eller Nissan Navara, men de blir jo bare pingler ved siden av denne...

Forstilling og bremser er en svakhet her og bør sjekkes litt nøye før kjøp. Du må heller ikke få panikk om ramma er litt brun, den er ikke opprustet av den grunn. Var mange som klagde på det ...

Jeg tenker også for at dette skal være et godt kjøp så må den ha god, helst komplett, servicehistorik, den bør ha god eier historikk og den bør være generelt velholdt og fin å se på.

Finner du riktig bil til rett pris og du har et behov, eller veldig lyst på en slik bil, så skal jeg være den første til å anbefale kjøp.

Det finnes veldig mye tilbehør og ekstrautstyr til disse bilene også, så man har muligheten til å skreddersy den til egent behov. Men bilene er relativt kostbare å reparere på merkeverksted og med originale deler. Kan man skru litt selv og bestiller deler fra USA på nett derimot så kan man ha et billig bilhold.

Ønsker deg lykke til med tøff pickup!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger