0

MB 220CDI 2001 modell. trolig svindlet av forhandler

spurt 2015-07-26 17:52:21 +0100

heisann! kjøpte en ny mb 220cdi 2001 modell for 2 dager siden.. bilen ble eugodkjent av verksted i kristiansand for 14 dager siden.. dette skulle gi meg som selger en "liten" garanti for at bilen var i stand og helsemessig sikker å kjøre... nå idag, stoppet den. etter litt undersøkelser i og under bilen, så fant jeg et stort rusthull som absolutt ikke hadde gått gjennom eu-kontroll.... det viser seg nå at bilen er "jukset" gjennom eu kontrollen... kjempe fint for meg som nettopp har fått lappen og kjøpt min første bil for 30 000 kr.... bilen ble til og med solgt hos forhandler. har jeg krav på noe? pengene tilbake? hva burde jeg gjøre?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-27 14:50:22 +0100

Absolutt! En hver seriøs forhandler vi hjelpe deg i et slikt tilfelle hvor bilen stopper etter bare to dager.

Du er også dekket av forbrukerkjøps garantien. Så her må du bare ta kontakt med forhandler snarest, og være tydelig, saklig og bestemt. Be dem ordne opp etter seg.

Men det kommer også an på hva kontrakten sier om hvilke vilkår du har kjøpt bilen under i forhold til brukbilgaranti etc.

Om du ikke blir tatt på alvor får hjelp, så ta kontakt med KNA-advokaten på "Spør Benny-siden" og få kyndig veileding derfra.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger