Motor effekt/ bytte.

spurt 2015-08-04 21:55:42 +0200

Hei Benny. Har nylig kjøpt meg en MR2 2.0l gti 91 modell som har trillet kun 135.000. Så tenkte jo selvsagt på å hente mer effekt ut av motoren enn 156hk. Men så lurer jeg på hva du vill anbefale? Ville du anbefale og konvertere til turbo/ motor swap eller får man hentet noe ut av disse uten turbo? eventuellt hva må gjøres og er dette meget kostbart? Er ikke oppsettet på denne bilen meget sterkt og tåler en del mer enn 156hk?

Så lurte jeg på om du vet hvordan/ hvor jeg kan få tak i informasjonen jeg trenger, fordi etter en lang samtale med Statens vegvesen. Så er svaret at alt jeg trenger for og kunne få denne godkjent med turbo, må jeg kunne vise fram dokumentasjon på hva som er forskjellen på en mr2 og en mr2 turbo. (drivverk, bremser etc.) og vise til at dette er byttet, samt at jeg kan fremlegge hvor den eventuelle turbomotoren kommer fra.

Jeg har pratet med Toyota ang. papirer men de sier de ikke kan klare og skaffe spesifikasjons lister som viser hva som er forskjell og hva som må gjøres slik at jeg kan få dette godkjent. noen tips til hva jeg kan gjøre for og få dette skjarmtrollet godkjent med større motor?

Mvh Erlend

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett