0

XC60 rust i alle 4 hjulbuer pga gnissing mot innerskjerm

spurt 2015-10-14 19:05:15 +0200

Hei! Tok en vårrengjøring av bilen til min far i sommer. I den forbindelsen skulle jeg rengjøre og flekke noen steinsprut som hadde plaget han. Når jeg rengjorde hjulbuen oppdaget jeg at noen av hjulbuene hadde et par små åpne rustsår. Jeg antok først at samtlige kom av steinsprut, men ved nærmere inspeksjon så jeg at de verste kom fra innsiden av innerskjermen. Så løsnet disse litt for å komme til. Til min store overraskelse så jeg at lokkari/innerskjermen av plast som lå mot den lakkerte hjulbuen hadde gnisset seg igjennom lakken på et ganske stort område. Så her var det mye rust, og dette gikk igjen på alle 4 hjulbuer! Vi kjørte rett bort til Volvofohandleren som selv løsnet alle innerskjermene og tok bilder som ble sendt til Volvo. "De hadde aldri vært borti noe lignende" og sa de var overasket over at vi hadde oppdaget det. Far min fikk avslag på denne saken nå (etter 3-4 mnd). Volvo begrunnet det med dårlig vedlikehold.. Både broren min og jeg har detailing som hobby, og vi tåler ikke å se møkkete biler. Vi tar lakkrengjøring og vedlikehold til et nivå som setter den lokale bilpleie sjappa i skammekroken. Så Volvo sin begrunnelsen er en basert på en blank løgn! I tillegg vet jeg at Volvo merkeverksted anbefaler kunder med V60 som har bilen inne på service og montere en beskyttende folie, på akkurat de samme områdene som fatterns XC60 har fått rustangrep. Så at Volvo ikke har hørt om dette før er også bare tull. De har tross alt funnet en løsning på problemet! Fatter har egentlig gitt litt opp ettersom at bilen ble kjøpt ny i januar 2010, så reklamasjonstiden er over. Når Volvo selv ikke vil ta dette på sin 8-års rustgaranti, så har jeg egentlig ingen andre råd å komme med.. Har dere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-21 13:50:13 +0200

Hei. Mitt råd er at du i første omgang tar dette skriftlig med Volvo og ber dem om å redegjøre for sitt standpunkt. Deretter foreta en vurdering og ev. sende en klage til for eksempel på www.forbrukerradet.no. Kanskje en mer teknisk kyndig person kan gi deg ytterligere kommentarer på denne siden. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger