TV 2 Play
Min konto
0

Ikke helt ærlig forhandler

spurt 2015-11-11 18:23:04 +0200

Hei! I desember 2013 kjøpte jeg min første bil fra en bruktbil forhandler... Ut ifra annonsen på Finn.no virka bilen i kjempe bra form og jeg gleda meg til å bli forent med den lille klumpen. Ett år senere tok jeg bilen på service og da sprakk gledes bobla.. Der fant de ut at min lille bil aldri skulle ha forlatt verkstedet etter Eu-kontrollen (verkstedet som utførte kontrollen gav 0 feil) som forhandleren hadde ordna med før jeg kjøpte den.
I 1 år hadde jeg kjørt rundt i en bil med gjennomrusta kanaler! Ikke nok med det var understellet dårlig med rust, et hjullager sang på sitt siste vers og motor lampa lyste i ny og ne (grunnen til service(de fant ikke ut hvorfor)). Vi tok kontakt med forhandleren som nå har bytta kanaler og hjullager (som de tok 7000,- for). Nå er det dags for EU kontroll igjen og jeg sitter ikke med en god følelse siden jeg mangler en bolt til et av hjula (noe de heller ikke opplyste om eller fiksa) og de bytta heller ikke ( så vidt jeg vet) reg.reim før de solgte den til meg (2002-mod, gått 155 nå, 147 da).. Jeg lurer jo på om det er noe å gjøre med saken dersom bilen ikke går igjennom EU-kontrollen eller har større/omfattende feil nå.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-18 16:07:59 +0200

Hei. Det er vanskelig å si noe om du kan gå på forhandleren med eventuelt nye feil. Det vil være avhengig av hva slags feil det dreier seg om, hva slags avtale du har og hva forhandleren har garantert eller om det kan bevises at han har holdt noe tilbake om bilens tilstand. Når en kjøper bruktbil er det lurt å se litt på fagsider på www.forbrukerradet eller for eksempel www.kna.no for å finne ut hva som bør sjekkes opp som kjøper. Men vi får håpe på det beste ved EU-kontrollen. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar